Oefenvoorbeeld voor een verpleeghuis/zorgcentrumOefenvoorbeeld voor een schoolOefenvoorbeeld voor een kinderdagverblijfOefenvoorbeeld van een ziekenhuis

zelfredzaam

Ontruimen is een verantwoordelijkheid die ons allen aangaat. De Taakgroep Handicap en Lokale Samenleving/Rvarium® richt zich op de veiligheid voor de verminderde zelfredzame mensen in Nederland. Naast bewustwording van bestuurders en professionele hulpdiensten heeft de Taakgroep tot doel om de verminderd zelfredzame mensen handvatten te bieden die zelfredzaamheid bevorderen.

Hieronder kunt u onder andere informatie downloaden over het project “geen nood bij brand” . Binnen dit project wordt er intensief samengewerkt om de veiligheid en de veiligheidbewustwording tussen zorginstellingen en brandweer te vergroten. Ook leest u meer over het NIVEO Paspoort  en E-learning inclusief de presentatie die verzorgd is tijdens de bijeenkomst en brandveiligheid in de zorg.

Taakgroep Handicap en Lokale Samenleving/Rvarium®
Instructie geen nood bij brand
Veiligheidsexpeditielijst
Managementinformatie
Brandveiligheid in de zorg

 

ontruiming oefenen? voor hulpmiddelen en tips, klik hier

“Ik zat op de rand van mijn bed, toen een van de zusters langskwam en zei dat er brand was. We zijn erg goed verzorgd. Tsja, zo'n brand vergeet je niet snel.”
Bewoonster zorgcentrum in Zwolle.

Vluchten?
Hoe wordt u gewaarschuwd?
klik hier voor een rookmelder met
10-jarige batterij.